Forum Asociatia de Sprijinire a Persoanelor cu Autism Suceava
Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Versiune listare

+- Forum Asociatia de Sprijinire a Persoanelor cu Autism Suceava (http://www.aspasv.ro/forum)
+-- Forum: A.S.P.A. Forum - forumul părinților cu copii speciali din Suceava (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Grupul de suport pentru părinți (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Subiect: Proiect de asociere cu Primăria Suceava (/showthread.php?tid=5)Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Sorin - 10-08-2012 11:32 AM

Dragi parinți! Avem un rezultat final (zic eu) în ceea ce privește solicitarea noastra de sprijin din partea primariei. Am depus azi proiectul în forma sa finală (îl atașez), dar am avut și o discuție tranșantă cu domnul primar. Rezultatul este următorul : anul acesta nu putem primi mai mult de 20.000 RON. Din această sumă, jumătate o constitue fiscalitatea, deci noi vom putea beneficia (toți împreună pe toate cele patru luni) de servicii de terapie în valoare de 10.000 RON. Am înțeles că suma este atât de mică deoarece nu a fost prevăzută în bugetul acestui an și ea trebuie obtinută în urma unei rectificări. Pentru anul următor, va trebui să ne continuăm demersurile pentru a introduce problema autismului ca prioritate strategică, iar proiectul primăriei cu asociația noastră să primească alocare bugetară de la început. În acest fel vom putea spera sa primim 150.000 RON pentru întreg anul 2013.
Având în vedere că domnul primar ne-a promis suma de 20.000, vă rog să vă exprimați părerea cu privire la împărțirea banilor!


RE: Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Simion - 10-08-2012 02:56 PM

Mă bucur foarte tare că s-a facut primul pas care e important. Ştiu că a fost greu de străbatut în labirintul legislativ şi va felicit pentru ce aţi obtinut anul acesta.Vă sprijin in continuare spre binele copiilor noştri.


RE: Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Petru - 11-08-2012 07:19 AM

Este un pas inainte dar mai avem de facut pasi pentru copii nostri.De aceea aveti tot srijinul meu in demersurile urmatoare.


RE: Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Gabriela - 13-08-2012 07:51 PM

Problema sustinerii din pdv financiar a unui copil diagnosticat cu TSA este foarte dificila ,dar mai ales nu este la indemana oricui. De aceea consider ca un ajutor financiar oricat de mic ,e o gura de oxigen pt fiecare parinte.Daca totusi in al -12-lea ceas , ne-a auzit cineva strigatele de disperare si s-a hotarat sa ne ajute intr-o forma sau alta, inseamna ca eforturile noastre de a ne face auziti nu au fost in zadar. E intr-adevar o suma foarte mica (raportata la cheltuielile din terapia ABA) dar zicem noi ca e un inceput si un pas imens in viitoarea colaborare a autoritatilor cu noi. Toti parintii implicati in acest proiect au nevoie de sustinere financiara, de aceea consider ca putinul care l-am obtinut ar trebui impartit in mod egal membrilor fundatiei in vederea continuarii orelor de terapie comportamentala ABA.


RE: Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Loredana - 14-08-2012 05:24 PM

Felicitari ! Ne bucuram ca dupa toate eforturile facute, in sfarsit a-ti reusit sa obtineti si aceasta suma, care chiar daca nu acopera momentan cheltuielile totale ,este foarte bine venita.Sunt de parere ca aceasta suma ar trebui impartita in mod egal acestor familii, ptr a nu exista discutii.Va multumim !


RE: Proiect de asociere cu Primăria Suceava - Sorin - 24-08-2012 10:42 AM

Pe 17 august am primit răspuns de la Primăria municipiului Suceava. Îl atașez și vă urez o zi bună tuturor.